Gastblogger Angelique

Deel 5: Een korte update.

Even een berichtje tussen door.

Wat veel van jullie wel zullen denken, is er al een plaatsing geweest?

Wij hebben besloten om pas een blog te plaatsen als wij zwanger zijn. Dit voor het geval dat een plaatsing niet zou lukken, het is dan al lastig genoeg voor ons. Dus of er een plaatsing is geweest is nog even een vraag.

We hebben wel een hoop vragen voor ons zelf beantwoord. Wat doen we met de kamer? Wat voor stijl qua meubels doen we? Ook dat willen we voorlopig geheim houden.

Voor sommige zal dit gek zijn en sommige vinden het niet gek, maar uit de namen zijn we al uit, voor zowel een jongetje als voor een meisje! Ook dat houden we geheim natuurlijk, haha. Maar wat is het toch leuk samen praten over namen, wat vind je nou mooi en wat niet. En dan wat vinden wij beide mooi en wat niet. Ik kan jullie vertellen dat de jongens naam niet zo lastig was maar de meisjes naam was super lastig!!!! Maar we zijn eruit, haha.😉 Wat we ook uiteindelijk ook doen met de namen, wij zullen er zeker achter staan.

Dan spoken er zeker nog genoeg vragen in mijn hoofd rond, waar ik nog geen antwoord op weet. Maar ik weet zeker dat ik daar een antwoord op krijg, in loop der tijd.

Wat ik wel weet, is dat we er zeker klaar voor zijn en dat we beide achter onze keus staan.💪🏼

Het is maar een klein berichtje, maar ik wilde jullie laten weten dat wij nog steeds er mee bezig zijn en dat wij er goed de tijd voor nemen.

Liefs,

Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *