Mama

Zomervakantie “planning”

Het klinkt nog zooooo ver weg, maar ik ben nu alvast wat “plannetjes” aan het bedenken/maken voor de zomervakantie.

De schoonheidsspecialiste, wimperextensions, kapper en de tandenbleek afspraken zijn geboekt. (Mezelf weer een beetje opfrissen na de afgelopen maanden.🤰🏼😉)

Het sporten wil ik ook weer gaan oppakken, maar dit wil ik rustig aan gaan opbouwen. Eerst thuis oefeningen doen, daar kom je al heel ver mee en ik denk voor mij ook de beste optie voor op het begin. Het liefst zou ik terug willen naar mijn “zomerbody” uit 2011, maar dit zal tijd nodig hebben en daar ga ik mezelf dit jaar ook echt nog niet op vastpinnen.

Daarnaast ben ik van plan om de slaapkamer van mijn peuter en die van mezelf helemaal op te knappen. Nieuwe meubels en een nieuw behangetje. Beide kamers krijgen wit behang. Dit is “lekker fris” en daardoor oogt de kamer vaak ietsjes groter. Verder wil ik de kamers dan opleuken met accessoires. Voor mezelf is dit nog niet zo’n probleem, maar voor mijn peuter meisje vind ik dit best lastig. Wil ik de kleuren licht roze-wit-zwart houden of toch iets anders en al een beetje een “grote-meisjes-kamer”? Ik blijf zoeken, maar ik vind nog steeds niet “het perfecte plaatje.” (Heb je tips, bericht me gerust.)

Buiten het klussen en de staande afspraken, ga ik vooral genieten van mijn meisjes, het weer en de mini uitstapjes die ik met de meiden wil gaan maken! (Strandje, wandelen, heel veel ijsjes kopen en eten etc. etc.)

Lieve lezers, een fijn weekend en tot de volgende blog!

xox, Keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *