Zwanger

Zwangerschapsupdate: 34 weken zwanger!

Wauw, de tijd gaat ineens weer super snel! Hier een kleine update.

Baby
Je bent nu ongeveer 45 cm lang
&
Je weegt nu ongeveer 2300 gram

Je ligt al met je hoofdje naar beneden/ingedaald!! Dit was toch wel een flinke opluchting. Er bestaat nu 5% kans dat je alsnog “verkeerd” gaat liggen, daar gaan we maar even niet van uit! (Als ik de gynaecoloog mag geloven.)

Je geeft mama fikse schoppen en boksen tegen der ribben, dus van binnen heb je mama mooi voelbaar bont en blauw gemaakt.💪🏼

Je loopt al een aantal weken ongeveer 5 dagen voor op de groei. Je wordt waarschijnlijk een lange en dunne baby, just like your sis!

Mama
Ik ben tonnetje rond en zo voel ik me ook. #bolliealert

Mijn voeten kan ik bijna niet meer zien, als ik sta.

Schoenen aan doen of mijn teennagels lakken is echt een opgave geworden, maar het lukt nog, hihi.

Ik probeer nog 1 of 2x in de week mijn lieve peuter naar het kinderdagverblijf te brengen, op de fiets! Zo blijf ik tenminste nog wat in beweging.

Dagelijks wandel ik ook nog een klein blokje om. Ook weer voor de beweging, maar het “schijnt” dat dit ook kan werken voor de bevalling. (Beetje opwekken die boel.😜)

Gisteren heb ik een combi-consult gehad met de longarts en de gynaecoloog en hebben we een beetje besproken wat het plan gaat worden voor de laatste weken zwangerschap.
Ik ga ingeleid worden tussen de 37-39 weken, maar de datum is nog niet bekend. Dit hangt er vanaf hoe mijn longen zich verder ontwikkelen qua astma. Ik word dus streng in de gaten gehouden! (Ze wilde me het liefst opnemen in het ZH, maar dit wilde ik niet. Dit vooral omdat ik weet dat dit toch niet zal werken, aangezien het ook niet hielp bij mijn 1e zwangerschap.)

Ik mag nog +- 1 maand lang zwanger zijn en dan heb ik eindelijk mijn meiden bij elkaar.
Ik kijk daar echt naar uit!!🎀

Lieve lezers,
Een heel fijn weekend!

xox, Keer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *